Meniu

 

Alexandru Moldovan Fotograf Profesionist

Ultima actualizare: 13 mai 2018 la ora 22:11

 • 816986
 • 816987
 • 816989
 • 816990
 • 816992
 • 816993
 • 816994
 • 816995
 • 816996
 • 818443
 • 818449
 • 821973
 • 821974
 • 822168
 • 826044
 • 827317
 • 827471
 • 829079
 • 836710
 • 836721

I’m a professional photographer delivering artistically, styled and stunning images!

FOTOGRAFIEZ EMOTII fiindcă eu cred în mai mult. Mai mult decât ochiul poate vedea mai mult decât cuvinte pot spune mai mult decât în prima impresie mai mult decât într-un sentiment trecător. Cred în îmbrățișarea vieții nu numai pentru ceea ce este, ci pentru ceea ce poate fi și pentru ceea ce a fost odată. Eu cred în mine și cred în tine.


Despre mine povestit de alți

Cauți, te documentezi, te uiți la mii și mii de poze, încerci să găsești ceva special, acel “ceva” care să îți dea fiori când te uiți la o imagine. Cu toții trecem prin aceste momente, iar ca viitori miri alegerea unui fotograf poate fi una dintre cele mai grele etape în planuirea unei nunți.

Deși cunoșteam personal mulți dintre fotografii “de vaza” ai orașului nostru natal - Tîrgu Mureș, am decis să lucrăm cu un om pe care nu îl întâlnisem niciodată. După ce am văzut o serie de fotografii realizate de Alex a venit momentul în care am discutat telefonic. Acea discuție a fost decisivă: carismatic și relaxat, stăpân pe situație, dar flexibil în materie de sugestii din partea clientului, plin de idei și dedicat pasiunii sale – nu a fost necesar prea mult efort din partea lui Alex pentru a ne convinge că el este cel mai potrivit pentru evenimentul nostru.

Colaborarea noastră a început cu dreptul pentru ca am avut încredere totală în alegerile lui – locație, decor, poze. Deși eram la mii de kilometri și nu ne întâlnisem față în față niciodată, după prima conversație am simțit că face parte deja din familia noastră.

Am făcut cunoștință în ziua în care aveam programată ședința foto premergătoare nunții - un fel de poze “Save the Date”. Deși nu eram prea obișnuiți cu statul în fața aparatului foto Alex a reușit să ne surprindă în cele mai naturale și relaxate ipostaze. Această primă întâlnire ne-a confirmat ca alegerea făcută a fost cea mai potrivită – am găsit un fotograf pe care ne puteam baza, un om care a știut să vadă părțile frumoase și să le imortalizeze pentru totdeauna.

În ziua nunții, Alex a fost ca o umbră în jurul nostru - a fotografiat până și detalii care nouă ne-ar fi scăpat. Cred că am putea scrie foarte multe despre colaborarea noastră - nu o să intrăm în detalii pentru că fotografiile vorbesc de la sine. Ar trebui să adaug că până și după marele eveniment, am rămas în contact și faptul că noi locuim departe de România nu a fost niciodată un impediment. Alex este foarte “la curent” în materie de tehnologie astfel încât transferul de date (fotografii) a fost cu ușurință realizat online.

De asemenea, suntem extrem de încântați de albumul foto al nunții a cărui realizare am supervizat-o tot online; faptul că nu a lăsat distanța să lucreze în dezavantajul nostru este o dovadă de respect față de client - un lucru destul de greu de găsit la mulți fotografi de evenimente.

Alex, îți mulțumim că nu ai fost doar un fotograf pentru noi ci un “făuritor de vise” cum te-a numit wedding plannerul nostru, un prieten în prezența căruia am fost noi înșine într-o zi în care emoțiile și agitația ar fi putut să își pună amprenta. Fotografiile pe care le avem de la tine nu sunt doar niște imagini - sunt Amintiri Vii, momente surprinse de cameră prin ochiul tău artistic care, ori de câte ori le privim, ne aduc în fața ochilor amintiri minunate și de neuitat! Ne considerăm norocoși că am avut plăcerea și onoarea de a colabora cu tine ! Baftă în continuare și să nu lași niciodată monotonul și plictiseala să intre în acțiune !

Ioana & Călin

 

Pentru mine, Alexandru este "Sandy". Îl știu de când mă știu, adică de mai bine de 30 de ani. Și tot nu-l știam îndeajuns. Pentru soțul meu Alexandru era "Alex-cu pozele". Îl știe de vreo 2 ani, de când am inceput pregătirile pentru nuntă. Pentru noi , acum, Alexandru este cel care ne-a imortalizat cea mai importantă zi a noastră de pană acum si cel care ne-a expus pe hârtie fericirea.

Înainte de nuntă eram stresați, usor surmenați cu gândul la toate. Ne-am intâlnit cu el intr-o zi exagerat de caldă. Ne-a zâmbit și ne-a spus să avem incredere in el și să fim noi, naturali. Și am avut incredere in el. Pană la capat. La sfârșitul ședintei i-am spus: "-Dacă aveam cu vreo 15-20 cm mai mult m-aș fi făcut fotomodel". A zâmbit si mi-a spus : "-poți fi fotomodel la orice inălțime." Și la cateva zile după, a urmat nunta.

La fiecare poză pe care am vazut-o după nuntă am fost fascinată, extaziata. Am retrăit incă o data nunta. Nu știu când a facut toate pozele și cum, dar știu că nu l-am simnțit nu l-am văzut doar ne-am văzut pe noi.

Asteptăm cu nerăbdare următorul capitol "family". Nu știm când va fi, dar știm că Alexandru va imortaliza totul și o să continue povestea. Si o să fie din nou un regal pentru ochi să retrăim fericirea.

Îți mulțumim din suflet și ne vedem la următoarea sesiune foto. Și la 1,60 cu Alexandr mă simt fotomodel !

Camelia & Eugen

 

Toată lumea visează la o nuntă de basm, nu-i așa ? Domnișoarele pline de emoție in ziua in care au fost cerute de soție Pășesc încet spre ziua cea mare alături de alesul inimii. Își fac planuri, aleg data, locația, meniul, decorul, muzica, foto, video, rochia, costumul... Si așa începe agitația! Nu vrei sa faci compromisuri pe nicio parte, nu vrei să Riști și nu vrei să dai de persoane fără experiență, pe care să nu te poți baza. Când știi că totul este stabilit, îți imaginezi cum va fi, cum va arăta, cum se va simți lumea, nu ? O importanță deosebită o are, după părerea noastră, fotograful. Știți că v-ați străduit să fie totul perfect și acum doriți să vă rămână toate detaliile in fotografii.

Ne-am dorit să-l avem pe Alexandru alături de noi. Tot ce am văzut pe site-ul lui transmite multă energie pozitivă, căldură, emoțiile sunt vii! Am cunoscut un om cald, cu multă imaginație care ne-a făcut să simțim din nou că am făcut alegerea corectă

Recomandăm cu drag să vă lăsați "in grija lui", mai bine spus, știe ce face! El va știi planurile tale, el va fi mereu acolo in ziua nunții pentru ca voi să retrăiți mereu cu drag nunta voastră in detaliu! Alexandru va fi alegerea noastră mereu, la fiecare eveniment de acum înainte !

Andreea & Adrian

 

Uneori facebook-ul este foarte util. Îl urmăream pe Alex de ceva timp pe facebook și îl admiram foarte mult pentru ceea ce face: pentru stilul foarte fin și unic de a surprinde oamenii în anumite momente din viața lor. Mă uitam și mă uit la multe fotografii făcute de diverși fotografi, însă fotografiile lui Alex, le recunosc din prima clipă !

Eram elevă în clasa a XII-a, foarte nehotărâtă cu cine să îmi fac fotografiile de promoție, pentru că aveam deja colaborări cu mai mulți fotografi și era greu să decid. Toate astea au durat până într-o dimineață. Era Vinerea Mare din postul Paștilor și primesc un mesaj pe facebook de la Alex . Era foarte entuziasmat de noul aparat achiziționat și nerăbdător să îl testeze ! Atunci el mi-a propus să facem o ședință foto . El testa noua achiziție, eu mă alegeam cu câteva fotografii de pus în ramă, ce le puteam folosi și pentru promoții. Am acceptat propunerea lui, am ales împreună câteva ținute, apoi a doua zi ne-am întâlnit și am pornit la drum.

Era o zi atât de frumoasă, din punct de vedere meteorologic, încât era păcat să nu faci ceva memorabil. Opream ori de câte ori vedeam un loc interesant în care puteam face câteva cadre reușite. Ne-am folosit de tot ce natura ne-a pus la dispoziție în acea zi; și cred eu, am reușit împreună să facem ceva frumos !

Deși era pentru prima dată când îl întâlneam pe Alex, aveam senzația că îl cunosc de când mă știu. Un om deosebit, cu un talent și o răbdare nemărginită. Un om simplu, cu ajutorul căruia toate ideile mele complicate au prins contur. Un om vesel și serios în același timp. Un om, cu care am petrecut una din cele mai frumoase zile din viața mea de până acum! Am învățat multe în acea zi… și sunt sigură că nu o voi uita niciodată! Abia aștept să petrec din nou astfel de zile cu Alex, pentru că, cel puțin pentru mine, este un fotograf de top ! Îl recomand oricui are nevoie, pentru că știu de ce este capabil! Un sincer mulțumesc, Alex!

Andreea Ștefan

 

Putem spune că am avut parte de sedințe foto foarte frumoase, in locuri superbe alături de o persoană care știe să-și facă treaba cu profesionalism, care s-a dedicat trup si suflet ca pozele noastre sa fie intra-devăr ... de vis ! Uitandu-ne la poze peste ani si ani suntem convinși că vom retrăii toată bucuria și emoția de atunci !

Mulțumim din suflet si cu siguranță ne vom revedea și la alte evenimente !

Il recomandam ca fotograf, nu de alta dar e cel mai bun ! și are nervii de otel :))

Andrea & Razvan

 

Nunta noastră minunată rămâne o amintire neprețuită pentru noi, mărturie a unei zile de neuitat și datorită fotografiilor făcute cu această ocazie. Ai reușit să surprinzi emoțiile trăite la fiecare pas prin intermediul instantaneelor vizuale, care, adunate într-un album vor spune fără cuvinte peste ani și ani povestea noastră. Îți mulțumim că ne-ai îndrumat pas cu pas , că ne-ai inteles stângăciile. Îți mulțumim că ne-ai făcut să ne simțim "NOI" cu adevărat. Considerăm că am câștigat un prieten și un profesionist desăvârșit pe care vom putea conta în imortalizarea viitoarelor evenimente fericite din viața noastră.

Teodora & Cristian

 

Am avut bucuria să-l avem pe Alex fotograf la nunta noastră ! Cu toții avem nevoie ca la un eveniment atât de important din viața noastră să avem un fotograf dedicat, cu experiență și care să simtă energia și emoția evenimentului !

Alex se incadrează perfect in această descriere ! Fiecare poză surprinde emoția și bucuria noastră ! Retrăim momentele unice din ziua nunții noastre de fiecare dată când ne uităm la poze și la album ! Ne-am simtit in largul nostru, am reușit să ne destindem și să comunicăm liber cu Alex ! Ne-a inteles fiecare dorință și a fost extrem de calm și rabdator !

Ideea cu prima ședință inainte de nuntă este genială , te ajută foarte mult deoarece te obișnuiești cu el și invers ! Iar in ceea ce privește TTD lucrurile decurg normal , natural, ai scapat de emoțiile de la nuntă, totul este ca o joacă amuzantă........iar dacă il ai pe Alex fotograf, te trezesti cu niste fotografii demne de pus in revistă !

Iți mulțumim Alex pentru tot, in special pentru răbdare !

Anca & Bogdan

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image