Meniu

 

Andrei Ivan Fotograf Profesionist

Ultima actualizare: 18 ianuarie 2016 la ora 0:56

  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-1
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-2
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-3
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-4
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-5
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-6
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-7
  • Andrei-Ivan-Fotograf-Profesionist-8

Andrei Ivan este un fotograf de nunta profesionist, stabilit in Bucuresti care iubeste oamenii si lumina.

Ceea ce imi doresc din toata inima este sa aduc oamenii mai aproape de fotografie, sa-i fac sa aprecieze mai mult imaginile de calitate si munca din spatele lor, prin cea mai buna experienta posibila pe care le-o pot oferi in ziua nuntii.

Ca stil fotografic, jonglez intre fotojurnalism si fotografia regizata, capturand atat zambetele din timpul evenimentului, cat si delicatetea momentelor dintre miri la sedinta foto.

Voi fi un ghid calm, care va va indruma cu grija postura si gesturile pentru a realiza cele mai bune imagini pe care le puteti avea impreuna, iar pe de cealalta parte, voi fi un bun observator tacut, atunci cand situatia mi-o cere.


Info: Am rugat-o pe Cristina sa ma ajute putin cu partea organizatorica. Ea va poate raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti legate de preturi, sedinte foto, disponibilitate si programari.

Cat despre mine, eu prefer sa discutam fata in fata. Cand v-ati hotarat sa ma alegeti, va invit la studio sa rasfoim impreuna un album.

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image