Meniu

 

Black Sea Dance Studio

Ultima actualizare: 11 decembrie 2017 la ora 15:02

  • 13139179_733161313490922_3328104002390872164_n

Daca doriti sa va surprindeti invitatii cu un dans al mirilor, plin de emotie si naturalete, BLACK SEA dance studio va pune la dispozitie: instructori cu experienta, sali de dans elegante si coregrafii adaptate personalitatii dumneavostra.

Realizam impreuna cele mai deosebite momente pentru dansul mirilor, care vor incanta invitatii si prin care veti transmite tuturor povestea dumneavostra.

Dansul mirilor este ocazia voastra de a straluci si de a transmite prin intermediul unui dans sentimentele voastre.

La cursurile de dans pentru nunta, te pregatim pentru unul dintre cele mai frumoase si emotionante momente ale serii, indrumandu-ti pasii spre un dans care sa reflecte personalitatea si povestea dumneavostra.

Fie ca va doriti un dans elegant , o coregrafie speciala pe melodiile dumneavostre preferate sau un dans spectaculos cu care sa va uimiti invitatii, instructorul va concepe o coregrafie unica care sa va puna in valoare.

Pentru ca dansul mirilor sa fie un moment plin de naturalete si emotie, instructorii va vor indruma cu rabdare, explicandu-va treptat fiecare pas de dans si ajutandu-va sa executati fiecare miscare cu usurinta.

Informatiile va vor fi oferite treptat, astfel incat fiecare ora de dans sa va ajute sa va perfectionati miscarile si sa dati contur dansului.


Alege pachetul pentru dansul mirilor la BLACK SEA dance studio si veti beneficia de:

-10 sedinte de dans private, de preferat cu o luna si jumatate inainte de nunta. Chiar daca nu aveti prea mult timp la dispozitie, antrenorii nostri, se pot mula dupa programul dumneavoastra si pot lucra intesiv , chiar si 2 sedinte zilnic.
– Coregrafii originale, adaptate personalitatii si dorintelor voastre
– Consultanta in privinta stilului de dans si a melodiei potrivite, pentru ca dansul vostru sa fie asa cum vi l-ati imaginat
-Coregrafia o vom construi in primul rand in functie de dimensiunea ringului de dans de la salon, dar si de modul de asezarea a meselor, de punctele de interes, de unde se intra pe ring, etc.
– Efectuarea ultimei sedinte la salonul unde are loc nunta

Daca optati pentru acest pachet, instructorul va fi alaturi de dumneavoastra in seara nuntii, la momentul dansului, pentru a pune detaliile la punct si a va simti in siguranta.

BENEFICI
- Flexibilitate in programarea orelor de dans
- Sedintele se desfoara in doua sali moderne si elegante de dans

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image