Meniu

 

Cofetaria Ina Bucuresti

Ultima actualizare: 13 iunie 2016 la ora 21:24

  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-1
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-2
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-3
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-4
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-6
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-7
  • Cofetaria-Ina-Bucuresti-8

Cofetaria Ina din Bucuresti a copt primul blat si a realizat prima prajitura in anul 1999. Torturile pentru nunta si produsele personalizate sunt cele mai mari provocari ale noastre.

Afacerea pe care am pornit-o in familie a continuat sa se extinda ghidata de pasiunea pentru deserturi si gustari delicioase.

Creatia este trasatura ce caracterizeaza echipa noastra pentru a oferi mereu ceva nou. Improspatam vitrinele in fiecare luna cu un produs, alaturi de cele clasice si adaptam retele in functie de sezon.

Laboratorul nostru propriu este dotat cu utilaje moderne care ne permit tehnici de preparare ce pastreaza prospetimea intregii game de produse oferite.

Torturile pentru ocaziile speciale sunt o arta. Indiferent de tema aleasa pentru eveniment, ne propunem ca fiecare tort creat sa straluceasca in lumina reflectoarelor si sa exprime emotia pe care doriti sa o transmiteti.


Ce poti comanda:
- produse cofetarie
- produse patiserie
- torturi evenimente

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image