Meniu

 

Ecstatic Expansion Dance School

Ultima actualizare: 29 noiembrie 2016 la ora 22:19

  • DSC1102FB-1-2

Vrei sa inveti sa dansezi la cea mai buna scoala de dans din Bucuresti si sa-ti modelezi corpul pe placul viselor tale?

Vino la Ecstatic Expansion Dance School, unde ai parte de o pregatire de elita si alege unul dintre cursurile de dans care ti se potriveste cel mai bine: Dansul mirilor, Belly Dance, Pole Dance Art, Burlesque, sau Yoga Dance.

La cursurile de Belly Dance intri in lumea magica a Orientului si asimilezi arta dansului din buric, ghidata de Cristina. Iti descoperi si iti amplifici feminitatea si aduci o nota de mister in viata ta.

Pole Dance Art, sunt singurele cursuri de Pole Art din Bucuresti, unde dansul la bara este dus la nivel de arta.

Este un antrenament cardio excelent, capeti o conditie fizica foarte buna si un corp “well-fit”. In plus, inveti sa dansezi la bara coregrafii demne de competitiile internationale de pole dance.

Vrei sa dansezi si sa fii mai sexy si mai increzatoare in tine? Te asteptam la cursurile de Burlesque, unde dansul capata nuante indraznete, jucause si pline de vino-ncoa!

Cursurile de Yoga Dance sunt ca o mini vacanta, dupa o zi de lucru intensa. Te destreseaza, te relaxeaza si te repun in contact cu tine insuti.

La Ecstatic Expansion poti obtine diploma de dansator acreditata de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Fie ca esti deja dansator profesionist, sau fie ca vrei sa te specializezi intr-un stil de dans care se preda in cadrul scolii noastre, te poti inscrie oricand pentru a da examen pentru diploma de dansator.

Odata intrat in posesia diplomei, portile iti sunt deschise catre lumea profesionista a dansului.


Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image