Meniu

 

Elena Panait Professional Make-up Artist

Ultima actualizare: 3 ianuarie 2015 la ora 15:33

  • Elena-Panait-Professional-Make-up-Artist-1
  • Elena-Panait-Professional-Make-up-Artist-2
  • Elena-Panait-Professional-Make-up-Artist-3
  • Elena-Panait-Professional-Make-up-Artist-4
  • Elena-Panait-Professional-Make-up-Artist-5

Pentru mine totul a inceput ca un hobby si eu la randul meu fiind una dintre milioanele de femei care au copiat lookuri celebre sau au experimentat pe propria piele diferite tipuri de machiaj.

Treptat insa, acordand mai mult timp, atentie si nu in ultimul rand studiu, acest hobby s-a transformat in pasiune si apoi in meseria pe care o practic in fiecare zi cu profesionalism si dedicatie, aceea de make-up artist.

Urmand cursurile liceului “Scoala Centrala” unde aproximativ 90% dintre elevi erau fete, petreceam mare parte a timpului discutand despre moda si rasfoind reviste glossy, de unde preluam cu prietenele mele diferite idei vestimentare si de make-up.

Mai tarziu, ca absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii publice nu m-am regasit in totalitate in joburile ce au precedat anii de studentie, si astfel am revenit la hobby-ul din liceu si am urmat primele cursuri in cadrul scolii “Christine Valmy”, absolvindu-le cu nota 10.

Au urmat modulele de specializare din cadrul scolii “ Krugger Brent Academy”, iar apoi am absolvit cursurile “Scolii de Make-up Ramona Chirita”.

Astfel a luat nastere Elena Panait Professional Make-up Artist. In fiecare zi descopar cu placere lucruri noi si caut sa ma perfectionez continuu. Pentru mine fiecare chip pe care il intalnesc isi are propria poveste.

Misiunea mea ca make-up artist este sa te ajut sa iti descoperi frumusetea, alegand special pentru tine ceea ce ti se potriveste din multitudinea de culori, nuante, texturi, umbre si lumini.

Desi am colaborat de-a lungul timpului cu multe persoane mai mult sau mai putin cunoscute din Romania, nimic nu ma bucura mai mult decat zambetul de multumire de pe chipul unei femei obisnuite, pe care pensula mea reuseste sa o transpuna intr-o lume de poveste.


Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image