Meniu

 

Fabrica de Magie Rosiori de Vede

Ultima actualizare: 3 iunie 2016 la ora 17:02

  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-1
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-2
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-3
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-4
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-5
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-6
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-7
  • Fabrica-de-Magie-Rosiori-de-Vede-8

Fabrica de Magie din Rosiori de Vede este un magazin online lansat in anul 2005. Va oferim costume, hainute, rochite si accesorii pentru botez din productie proprie si import.

Am grupat pentru tine produsele in categorii ca sa poti alege mai usor din colectia larga de produse.

Nu ai gasit ce cautai? Nu uita ca poti oricand sa ne trimiti un mesaj cu cererea ta si vom cauta pentru tine produsul dorit la furnizorii nostri sau vom analiza posibilitatea realizarii in cadrul atelierului.

Atelierul are un designer calificat, cu experienta, dedicat, care creeaza personajele si modelele. Va asiguram de calitatea materialelor si a produselor.

Realizam si costume si accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile in oferta curenta pentru diverse evenimente atat pentru copii cat si pentru adulti. Astfel, oferta noastra devine nelimitata si puteti da frau liber imaginatiei!

Aveti posibilitatea de a comanda masura standard sau de a trimite masurile personalizate, iar noi putem tine cont de preferintele copilului, parintilor sau ale organizatorului evenimentului.

De asemenea, numarul mare de furnizori externi cu care colaboram ne permite sa oferim in plus foarte multe produse care nu sunt expuse dar exista in oferta si in stocul furnizorilor.

Alege sa experimentezi senzatii noi evadand din cotidian cu ajutorul costumelor si accesoriilor care te vor transforma surprinzator!


Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image