Meniu

 

Filmari Nunti HD Baia Mare

Ultima actualizare: 10 februarie 2015 la ora 21:42

  • Filmari-Nunti-HD-Baia-Mare

Filmari Nunti HD este un proiect din Baia Mare, parte a firmei Diastudio SRL care realizeaza filmari profesionale la calitate FULL HD sau SD cu camera Sony in format ProRes cu recorder extern.

Detine o linie de montaj video pentru aceeasi rezolutie astfel incat rezultatul final sa poata fi vizionat fara alterarea imaginii. Peste toate dotarile tehnice, cel mai important lucru este cameramanul care este prezent la evenimentul dvs.

Nota: Pentru proiectele ce nu se vor desfasura in Baia Mare se adauga cost transport in functie de destinatie. In cazul in care proiectul va necesita mai multe zile de filmare, cazarea este asigurata de catre client. Termenul de postproductie al materialelor este de 30 zile lucratoare. Orice sesiune video, alta decat in ziua nuntii se taxeaza separat.


Pachet
- cameraman pe toata durata nuntii
- intro - montaj realizat din evenimentele principale (aproximativ 3-4 minute)
- cerutul mirelui si a miresei, cerutul nasilor, starea civila, cununia religioasa, sedinta foto, masa festiva, dansul mirilor, furatul papucului, furatul miresei sau mirelui, tortul miresei, dansul pe masa, si alte evenimente dupa specificul fiecarei nunti
- meniu personalizat cu butoane pentru cele mai importante evenimente
- discuri si carcase personalizate si printate
- durata nuntii de patru ore (de obicei)
- doua copii a nuntii in original

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image