Inca din 1992, evenimentele reusite poarta amprenta Gala Catering Bucuresti si sunt realizate de o echipa de profesionisti, avand dotari de exceptie, preparate delicioase si creativitate.
Seful bucatar si stilistul culinar se intrec in a proiecta concepte diferite pentru clientii care doresc perspective unice si idei noi.
Va oferim:
- specialitati culinare realizate in laborator propriu cu o capacitate de:
- peste 600 portii pentru dineuri sau nunti
- peste 2.500 portii pentru cocktail, garden party
- specialisti in decorarea spatiului de desfasurare a evenimentului
- decoratiuni cu specific romanesc realizate cu vesela din ceramica de Horezu si din lemn, port traditional, rogojini, dovleci, butoaie si multe altele
- decoratiuni cu specific exotic realizate cu vesela moderna din sticla (platouri, cilindri, vase pentru decor - aduse de la Viena), tafta, organza, fructe si flori exotice, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice specifice
- personal operativ cu experienta:
- bucatari si designeri culinari
- coordonatori evenimente
- ospatari si barmani
- transport realizat cu o flota de 12 autovehicule de diverse capacitati si dotare specifica
- amenajari pentru evenimente outdoor si indoor:
- peste 500 de scaune de gradina
- peste 200 de mese de gradina
- gratare cu o capacitate de 1.500 de portii / ora
- umbrele si corturi tip pavilion
- peste 500 de scaune tip conferinta
- 50 de mese rotunde tip cocktail
- 50 de mese de tip conferinta (desk)
- 50 de mese inalte tip bar
- catering zilnic pentru angajatii companiei dvs, printr-un departament special creeat in acest scop
