Meniu

 

Laborator Dulce Acrisor Bacau

Ultima actualizare: 11 noiembrie 2016 la ora 8:34

  • Laborator-Dulce-Acrisor-Bacau

Laborator Dulce Acrisor se afla amplasat pe B-dul Unirii la numarul 67A din Bacau. Produsele de cofetarie pe care le realizam sunt distribuite prin intermediul cofetariei Dulce Acrisor , prin alte cofetarii sau comercianti cu care colaboram sau direct catre consumatori, pe principiul vechilor case de comenzi.

Preparatele noastre constau din prajituri, torturi si inghetata, realizate dupa retete proprii sau dupa clasicele retete imbunatatite in timp printr-o atenta imbinare a gusturilor componentelor (blaturi, crème, glazuri, fructe, jeleuri, etc.), rezultand o uimitoare varietate de posibilitati.

Folosim retete pe baza de ciocolata, frisca, cafea, caramel, bezea, serbeturi, arome si seminte diverse, cu oua si unt, toate naturale si selectionate atent de la cei mai buni furnizori, garantand astfel calitatea produselor rezultate.

Utilizam exclusiv ornamente comestibile pregatite tot in cadrul laboratorului si aranjate cu migala, astfel incat rezultatul final sa reprezinte o desfatare totala a simturilor.

Dispunem de cele mai bune dotari existente in domeniu, asigurand conformitatea deplina a produselor noastre de cofetarie la normele de igiena si siguranta alimentara in vigoare la nivel european.


Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image