Meniu

 

Marius Dobrescu Fotograf Profesionist

Ultima actualizare: 26 iunie 2017 la ora 9:52

  • Marius-Dobrescu-Fotograf-Profesionist-1

Ma numesc Marius Dobrescu si sunt fotograf profesionist de nunta. Dupa o experienta de 9 ani in fotografie comerciala, portret, jurnalism si de eveniment, colaborand cu diferite reviste si agentii de presa din Romania, dar si din strainatate, am inteles ca fotografia de nunta este locul care mi se potriveste perfect.

Aici pot sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa surprind emotii si bucurii in cele mai frumoase momente din viata oamenilor.

Locuiesc in Bucuresti, insa acest lucru nu ma impiedica sa onorez evenimente atat in tara, cat si in strainatate. Majoritatea imaginilor mele sunt realizate in locatii, insa sedintele foto pot fi realizate si intr-un studio profesionist.

Despre stilul meu de fotografie va pot spune ca fiecare eveniment are pentru mine o importanta deosebita si o poveste unica alaturi de voi si de invitatii vostri, voi sunteti sursa mea de inspiratie.


Albumul foto:
Realizat din lemn natural de esenta Mahon si piele naturala de cea mai buna calitate, albumul foto este cel mai frumos mod in care iti poti pastra cele mai emotionante momente surprinse de mine de la evenimentul tau.

Albumul are o dimensiune de 30×30 de centimetri inchis si este printat la o rezolutie de 640dpi cu o calitate a hartiei fotografice de cel mai inalt nivel.

Pentru mine detaliile fac diferenta si de aceea interiorul albumului este invelit in catifea, iar coperta este personalizata cu ajutorul tehnologiei laser.

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image