Meniu

 

Maya Fashion Bucuresti

Ultima actualizare: 15 martie 2016 la ora 18:21

  • Maya-Fashion-Bucuresti-1
  • Maya-Fashion-Bucuresti-2
  • Maya-Fashion-Bucuresti-3
  • Maya-Fashion-Bucuresti-4
  • Maya-Fashion-Bucuresti-5
  • Maya-Fashion-Bucuresti-6
  • Maya-Fashion-Bucuresti-7
  • Maya-Fashion-Bucuresti-8

Maya Fashion este un magazin din Bucuresti care creeaza rochii de mireasa unice, special concepute pentru viitoarele doamne care isi doresc o rochie de poveste, atent croita din materiale pretioase.

Modelele combina clasicul cu modernul, simplitatea cu luxul, conferindu-ti rafinament si eleganta in una din cele mai frumoase zile din viata ta.

Rochiile de mireasa si cele de ocazie special create de designerul Mariana Florea sunt gandite sa ofere comoditate, dar si sentimentul de siguranta pe care doar creatiile de bun gust si calitate ti-l pot oferi.


Colectii Maya Fashion

Sublime – modelele se disting prin detalii pretioase, broderii cusute manual, croieli moderne si sofisticate.

Fantasy – aduce in prim plan combinatiile de tul, dantela si pietre pretioase, ce creeaza un efect romantic si elegant. Se disting prin detalii unice si printr-un rafinament aparte.

Rhapsody – celebreaza frumusetea femeii puternice si elegante prin excelenta. Imbinarea armonioasa face din aceasta colectie o adevarata declaratie de feminitate si senzualitate.

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image