Meniu

 

Media B Pictures Arad

Ultima actualizare: 25 mai 2016 la ora 15:36

  • Media-B-Pictures-Arad-1
  • Media-B-Pictures-Arad-2
  • Media-B-Pictures-Arad-3
  • Media-B-Pictures-Arad-4
  • Media-B-Pictures-Arad-5
  • Media-B-Pictures-Arad-6
  • Media-B-Pictures-Arad-7
  • Media-B-Pictures-Arad-8

Media B Pictures din Arad inseamna o echipa formata din videografi premium, specializati in evenimente: nunti, botezuri, petreceri private.

Scopul nostru este sa crestem permanent calitatea serviciilor noastre, oferind intotdeauna cel mai bun raport dintre pret si calitate.

Fara dar si poate, prioritatea noastra numarul unu este calitatea. Rasplatim astfel increderea acordata si suntem onorati de colaborarea fiecarui client in parte.

Filmarile sunt realizate cu aparatura profesionala Sony sau Canon, in format Full HD si 4K, folosindu-se totodata stabilizatoare mecanice externe pentru a da imaginii un look, cat mai cinematic cu putinta.

Editarea este „cireasa de pe tort” cum s-ar zice. Folosindu-se grafica 3D si meniurile animate, pe langa multitudinea de filtre si corectii la care apelam, materialele noastre ies in evidenta inca de la prima privire. Produsele finite nu dezamagesc niciodata!


Echipament:
- Canon 5D Mark II
- Canon 60D
- Sony NEX VG20
- GoPro Hero 3 Black Edition
- Glidecam HD 2000
- Macara ProAm DVC500 + cap motorizat
- Drona DJI Phantom
- Slider Konova
- Skater

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image