Meniu

 

Nunta Sibiu RO

Ultima actualizare: 25 decembrie 2017 la ora 19:10

  • 25550621_1092420307565479_7291410037565443083_n
  • 295126_194202787387240_1654548122_n
  • 12961507_728909107249936_3822047874730707538_n

Speranțe… Iubire… Început… Cum ați defini, într-un singur cuvânt, ziua nunții?

Pentru noi, nunta reprezintă un moment unic în viata dumneavoastră, care trebuie organizat cu măiestrie şi migală, trăit cu intensitate şi păstrat cu sfinţenie în suflete. „Excelent!”

Acesta este cuvântul pe care echipa noastră îl doreste de la dumneavoastră. Oferta competitivă de preturi, experienţa şi seriozitatea sunt argumentele care ne recomandă ca profesionişti desăvârşiti în acest domeniu.

SONORIZARE
Pe bună dreptate se spune că sonorizarea face nunta. Buna dispoziţie a invitaţiilor este crucială pentru soarta evenimentului. Gama largă genuri muzicale aflată în portofoliul nostru, poate multumi şi cele mai exigente gusturi.

Din acest punct de vedere, singura grijă a dumneavoastă ar trebui să fie cea a pantofilor… Sonorizarea audio profesională, boxe de înaltă fidelitate, laserele şi efectele de lumini, maşina de baloane şi cea de fum, precum şi experienţa DJ-ului, garantează o ambianţă plăcută, „încinsă” la maxim la momentul potrivit!

FILMARE NUNTĂ
Nunta este un film in care mirii au rolurile principale, si pentru ca scenele nu se pot repeta, ele trebuie sa fie surprinse perfect, in mod instantaneu.

Pentru asta, expertii nostri de la nunta-sibiu sunt pregatiti cu aparatura digitala de ultima generatie. Restul depinde de dumneavoastra. Genericele si efectele digitale alaturi de un fundal sonor adecvat va vor incadra povestea de iubire, intr-un film cu happy-end garantat!

DECORĂRI
Jumbo, ghirlande, arcade, inimi, flori, iată ce pot face mâinile dibace din baloane! Baloane cu aer sau heliu, într-o diversă paletă de culori, perfect aranjate în formă dorită, baloanele reuşesc să confere sălii de nunţi un plus de personalitate.

La orice nuntă, masa mirilor şi a naşilor atrage, ca un magnet, priviriile tuturor. De aceea decorul acesteia trebuie să emane rafinament. Lăsati-ne pe noi, profesioniştii de la nunta-sibiu.ro, să ne ocupăm de acest aspect. Iar dacă scaunele „standard” ale localului nu vă mulţumesc, ca prin minune, cu husele potrivite, ele devin elegante. Trebuie doar să alegeţi culoarea preferată, restul e magie…

INVITAȚII
Invitaţia de nuntă este mai mult decât o bucată de hârtie pe care sunt menţionate informaţii despre eveniment, aceasta evidenţiind personalitatea mirilor şi stilul lor unic.

Vă oferim o gama variată de invitaţii pe siteul nunta-sibiu.ro atat pentru nuntă dar şi pentru botez pe care vi le punem la dispoziţie in cataloage din diferite colecţii (Cardnovel, Deluxe Cards, Kristal, Odiseea, Sedef, Total Happy).

Aici veti găsi începând de la modelele clasice de invitatii, modele cu tematică, funny, cu fundiţe şi modele avangardiste. Astfel veţi avea şansa să descoperiţi invitaţia pentru nunta sau botez care să vă reprezinte cel mai bine povestea de dragoste.

FOTOGRAFIE DE NUNTĂ
Chiar dacă timpul şi vorbele zboară, amintirile rămân. Vă propunem un fotograf profesionist de la nunta-sibiu.ro şi mai multe tipuri de pachete fotografice, realizate cu aparatură digitală performantă, pe suport digital şi albume FOTOBOOK.

Fotografiile sunt realizate în cadrul natural, pe tot parcursul evenimentului, respectiv: acasă la mire, mireasă, nasi, la primărie, la biserică, şedinţa foto şi la restaurant.


ECHIPA NOASTRĂ:
- Dany (organizator)
- Luci (video)
- Smy (dj)
- Adi (video)
- Bianca (foto)
- Florin (foto)

Abordăm, înţelegem, organizăm şi ducem la bun sfârşit tot ceea ce înseamnă un eveniment cu ajutorul unei echipe de profesionişti de la nunta-sibiu.ro cu experienţă în domeniu şi echipamente profesionale.

Pentru a stabili o programare, este bine să ne auzim la un telefon înainte.
- Dan Murariu
- Tel: 0745-393215
- E-mail: [email protected]

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image