Meniu

 

Octavian Catering Resita

Ultima actualizare: 13 decembrie 2017 la ora 10:22

  • 13765730_529598917241652_158166049003209268_o

Octavian Catering s-a născut din conștientizarea unei nevoi neexploatate suficient în Lugoj. Firma noastră se ocupa inițial cu comercializarea de obiecte necesare unei pomeni.

Treptat, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugesțiile clienților am început să diversificăm tot mai mult gama de produse și servicii.

Una din direcțiile firmei fiind bazată pe prepararea și livrarea unui meniu zilnic. Acesta este proaspăt gătit, din ingrediente atent selecționate de la furnizori de încredere, delicios, în cantități generoase și la un preț corect.

Majoritatea rețetelor sunt inspirate din bucătaria satului bănățean fiind gustoase și consistente. Încercăm mereu să îmbunătățim rețetele și savoarea preparatelor, fiind atenți mereu la sugestiile tale.

Livrăm rapid și gratuit în Lugoj utilizând ambalaje avizate alimentar. În zona limitrofă transportul este contracost însă la un preț modic.

Meniul zilei este stabilit atent cu multe zile înainte, motiv pentru care comenzile urgente cu anumite specificații le putem onora, cu condiția ca ingredientele să existe în cămara de alimente.

Aprecierea şi bucuria celor cărora le-am oferit servicii complete zi de zi sau pentru unele dintre cele mai importante eveniment din viaţa lor, ne întăresc convingerea că suntem pe drumul cel bun.

Dacă ești la muncă, s-au n-ai apucat să gătești, s-au pur și simplu consideri că osteneala preparării unei mese nu își are sensul, ești în locul potrivit.


Nunta:
*În cazul în care localul nu este dotat cu veselă de porțelan, pahare de sticlă (1 mare și 1 mic) și tacâmuri de inox, prețul acestora este 3 lei/persoană.
*Transportul costă în funcție de numărul de kilometri.
*Meniul poate fi configurat și în funcție de dorințele și sugestiile tale.

 

*Meniul pentru evenimente include tacâmuri de inox, veselă de ebonită și fețe de masă din mușama.
*Transportul costă în funcție de numărul de kilometri.

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image