Meniu

 

Perfect Tour Bucuresti

Ultima actualizare: 5 septembrie 2017 la ora 19:41

  • Perfect-Tour-Bucuresti-1

Perfect Tour este o agentie care ofera o noua viziune despre turism in Romania, o abordare diferita a calatoriilor ca parte importanta a vietii noastre.

Detine filiale in Bucuresti si alte 11 orase mari, fiind prezenta in Republica Moldova (Chisinau), SUA (Los Angeles), Ucraina (Kiev), Bulgaria (Ruse), Cehia (Praga) si Slovacia (Bratislava).

Fie ca va doriti sa petreceti luna de miere in America de Sud, Asia, Africa, sa vedeti desertul ori sa ajungeti pe malul oceanului beneficiati de o experienta completa si unica.

Toate circuitele organizate includ cele mai importante atractii, precum si cateva locatii inedite, ocolite in programele tururilor clasice.

Pentru ca timpul este foarte valoros, consultantii sunt disponibili 24 de ore pe zi, oferind cele mai bune servicii personalizate adaptate nevoilor dvs.


Servicii suplimentare
-asigurarea complexa a calatoriei Turist PLUS Premium
-polita de asigurare a sporturilor extreme Xtreme Adventure
-transfer la/de la aeroport la hotel
-inchirierea de masini in strainatate
-bilete de intrare la diverse atractii si carduri de reduceri
-excursii optionale

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image