Meniu

 

Pyro Art Cluj Napoca

Ultima actualizare: 12 decembrie 2017 la ora 9:51

  • confetti-untold-1-Copy
  • efecte_noi_scena_2015-Copy
  • efecte_scena_ec_2015-Copy
  • Efecte_Scena_Pyro_2015-Copy
  • efecte-speicale-pyroart-Copy
  • pyroart_fan_stage-Copy
  • pyroart-efecte-scena-Copy
  • ventilatoare_decorative-Copy
  • ventilatoare_pyro_art-Copy

Pyro Art a fost infiintata in anul 2010 in Cluj-Napoca fiind formata dintr-o echipa de 6 pirotehnicieni autorizati cu experienta in realizarea de efecte pirotehnice de scena, focuri de artificii computerizate, show-uri de indoor si outdoor.

Pe parcursul anilor am reusit sa devenim parteneri in cadrul unor evenimente de mare succes implementand efecte si trenduri pirotehnice noi,  fiind de altfel prezenti la targuri de profil pirotehnic din Germania, Franta, Italia si Malta in cautare de noi show-uri si efecte.

Reprezinta solutia profesionala in realizarei efectelor speciale dedicate evenimentelor si va ofera siguranta, profesionalism si experienta ca si garantie a calitatii serviciilor.

Dealungul activitatii am participat la expozitii si prezentari de tehnica si materiale profesionale. Folosim exclusiv tehnica, logistica si produse de prima calitate atestate de normele UE.

Am impresionat prin efecte pirotehnice personalizate, diversitate si elementul de „nou”, insa principalul atu care a stat la baza proiectelor a fost siguranta spectatorilor si a echipei noastre.


Viziune:
Compania doreste sa depasasca barierele impuse pana in acest moment de amatorii din domeniu, inca de la inceput am investit in echipamente profesionale de inalta calitate. Am pus un accent deosebit pe calitate, aspect neglijat pana acum pe piata de profil.

Ne-am dorit si am reusit, sa progresam de la focurile clasice de artificii la spectacole de artificii sincronizate pe muzica si sa aducem diversitate in efecte si gama de culori, toate acestea in conditii de maxima siguranta atat pentru echipa noastra cat si pentru spectatori, toate acestea ajungand in timp sa caracterizeze toate proiectele Pyro Art.

Viziunea Pyro Art consta in dezvoltare continua pe cele 4 directii:
profesionalism, calitate, diversitate si siguranta pentru ca intelegem ca fiecare eveniment este special, unic si trebuie sa decurga perfect pentru ca apoi sa se transforme intr-o amintire frumoasa.

Pentru focuri de artificii si piromuzicale:
Ovidiu Ing. Pirotehnician Tel: 0752.031.950 Fax:0364.408.234

Pentru efecte corporate, efecte de scena, efecte speciale:
Mircea Ing. Pirotehnician Tel: 0751.989.464 Fax: 0364.408.234

Pentru gheata carbonica si artificii de interior nunta recomandam Firma DRY ICE:
Szabolcs Tel: 0721.888.444

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image