Meniu

 

Tibi Olteanu Fotograf Craiova

Ultima actualizare: 29 aprilie 2016 la ora 8:33

  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-1
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-2
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-3
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-4
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-5
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-6
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-7
  • Tibi-Olteanu-Fotograf-Craiova-8

Tibi Olteanu este un studio dedicat fotografiei de eveniment si portret din Craiova, ce ofera o experienta diferita si personalizata nuntii sau botezului dvs.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor cea mai buna fotografie posibila, sa cream opere de arta, amintiri ce supravietuiesc peste ani si chiar generatii, si sa lasam in urma o impresie pozitiva a familiilor cu care interactionam.

Avem peste 10 ani experienta in fotografia de nunta cu cateva sute de evenimente fotografiate. Utilizam doar echipamente de top si nu facem compromisuri de la calitate.

Imaginile voastre sunt stocate pe servere si nu pot fi pierdute in urma unei defectiuni tehnice a unuia dintre hard disk-uri. In cazul unei defectiuni la aparatele de fotografiat vom putea continua documentarea evenimentului.

Avem intotdeauna asupra noastra si aparatura de backup.
Fiecare eveniment este planificat impreuna cu mirii in asa fel incat nici unul dintre momentele importante sa ramana nedocumentate.

Albumele, tablourile si celelalte materiale din oferta sunt de cea mai buna calitate. Nu folosim materiale ieftine pentru a scadea pretul, care apoi sa se deterioreze.

Toate fotografiile noastre se lucreaza pe statii grafice profesionale cu absolut toate monitoarele calibrate.

Nu avem in oferta de pret nenumarate pachete cu zeci de optiuni, taxe mici sau ascunse, ne place sa fim transparenti si sa oferim un pachet de baza destul de complet la care voi puteti sa va adaugati optiunile in functie de preferintele individuale.

Toate imaginile sunt editate pentru ca suntem perfectionisti si nu vrem sa lasam nimic la voia intamplarii. Puteti dispune de doi fotografi care sa va fie alaturi si sa capteze din unghiuri si perspective diferite emotia evenimentului.

Suntem dispusi sa calatorim, suntem disponibili pentru orice destinatii de nunta sau sedinte foto.

Va asteptam mereu cu drag si o cafea fierbinte la sediul nostru, intr-un cadru elegant si dedicat fotografiei, pentru a va cunoaste povestea si pentru a castiga prieteni noi.


In cadrul studioului putem realiza urmatoarele:
- fotografie de portret
- fotografie de familie
- sedinte foto beauty
- editoriale fashion
- sedinte foto tematice
- sedinte foto copii
- sedinte cupluri

Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image