Meniu

 

Wed Art Photography

Ultima actualizare: 29 noiembrie 2016 la ora 22:04

  • fotograf_nunta_047

Fotograf nunta nu inseamna doar un simplu fotograf de nunta, ci persoana care este tot timpul alaturi de voi in cel mai important moment din viata voastra, care surprinde si traieste emotiile voastre prin intermediul aparatului de fotografiat.

Sunt un fotograf de nunta profesionist care crede cu tarie in puterea de exprimare a fotografiei. Anumite gesturi surprise si redate intr-un mod creativ pot releva mai mult decat 1000 de cuvinte. Iar daca timpul mai poate sterge din amintirile voastre anumite momente, fotografia nu va lasa sa le uitati!

Experienta indelungata, in fotografia de eveniment si mai ales in fotografia de nunta m-a ajutat in crearea unui portofoliu solid, dar cel mai important, in intelegerea oamenilor, in observarea si captarea frumusetii unei clipe.

Astept sa ne cunoastem pentru  a-mi comunica dorintele voastre si a va impartasi gandurile mele astfel incat sa cream impreuna o  carte de amintiri unice – albumul de nunta.

Indiferent de locul in care se va desfasura evenimentul – in Bucuresti, in alte orase sau in afara tarii, sunt gata sa va insotesc pentru a trai impreuna un moment cu totul special: nunta voastra!


Alte servicii pentru evenimente

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu acest serviciu! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul serviciului, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica serviciul

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image