Meniu

 

Politica de confidentialitate

1. Website-ul ServiciipentruNunti.ro nu colectează date cu caracter personal sau date care te-ar putea identifica pe tine, ca persoană. Folosim cookie-uri pentru a asigura o bună funcţionare a website-ului, cât şi pentru a îmbunătăţii experienţa vizitatorilor noştri.

2. Site-ul “ServiciipentruNunti.ro” funcţionează în regim de găzduire informatică şi că atare, în mod obiectiv, nu poate fi responsabil pentru conţinutul materialelor publicate ori a efectelor ce le-ar putea produce în plan public.

3. Colectăm informaţii despre browser-ul tău, cum ar fi:
– tipul device-ului de pe care accesezi website-ul
– tipul browserului
– rezoluţia acestuia
– ţara din care ne vizitezi.

Aceste informaţii sunt păstrate într-un mediu securizat, unde are acces doar administratorul website-ului. Informaţiile colectate, sub nicio formă nu sunt şi nu vor fi distribuite/vândute către părţi terţe. Avem nevoie de aceste informaţii pentru a realiza statistica de vizite şi pentru a afla de unde provin acestea.

4. Pentru orice element ce nu provine de pe domeniul ServiciipentruNunti.ro, nu ne putem asuma răspunderea, pentru că nu avem niciun control asupra lor. Prin urmare, te rugăm să citeşti Politica de Confidenţialitate cât şi Termenii şi Condiţiile de Utilizare ale fiecărui website. Dacă nu eşti de acord cu ele, poţi bloca oricând accesul la cookie, Javascript sau orice fel de date prin intermediul browserului tău – deşi nu este recomandat – poate afecta funcţionarea website-ului respectiv.

5. Aplicaţiile oferite de ServiciipentruNunti.ro disponibile în Google Play Store pe platforma Android solicită permisiuni speciale.
– Locaţie
Accesul la locaţie este obligatoriu şi poate fi activat din setările telefonului. Avem nevoie de această permisiune pentru a structura locaţiile în functie de distanţa faţă de locul în care te afli.
– Telefon
Accesul la Telefon este necesar pentru a asigura anumite funcţii ale aplicaţiei. Poţi apela direct numărul locaţiei fără a mai fi necesar să îl tastezi.

Aplicaţiile „Servicii pentru Nunţi” NU colectează sau trimite către părţi terţe niciun fel de date.
Aplicaţiile site-ului ServiciipentruNunti.ro conţin reclame distribuite prin programul Google AdMob. Aceştia pot înregistra date despre dispozitivul tău pentru a crea profilul prin care îţi vor fi servite reclame care te-ar putea interesa.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să citeşti Termenii şi Condiţiile cât şi Politica de Confidenţialitate ale programului Google AdMob.