Meniu

 

Termeni si conditii

Pentru utilizarea site-ului ServiciiPentruNunti.ro și a serviciilor oferite de acesta este necesar să citiți și să acceptați termenii și condițiile ce urmează a fi specificați, în totalitate. Continuarea vizitei pe site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse de către ServiciiPentruNunti.ro

Descriere
Site-ul ServiciiPentruNunti.ro pune la dispoziția vizitatorilor săi informații despre:
– agentii de nunti
– agentii de turism
– case de bijuterii
– cofetarii
– entertainment
– invitatii, meniuri, accesorii de nunta
– lectii de dans
– cadouri de nunta
– florarii
– formatii
– foto si video
– make-up
– saloane de infrumusetare
– magazine cu hainute si costumase pentru botez
– saloane de mariaj
– servicii de transport
– pirotehnice
– sonorizare si transport
– solisti pentru evenimente
– firme de catering
– targuri si expozitii

Utilizatorii înregistrați pe ServiciiPentruNunti.ro au posibilitatea de a lăsa comentarii și de a trimite mesaje proprietarilor de servicii existente în baza de date.

Copyright
Conținutul ServiciiPentruNunti.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afișat, transmis sau înregistrat sub nicio formă și folosind orice tip de mijloace și nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fără acordul în prealabil.

Imaginile și textul din cadrul paginilor de prezentare a serviciilor înscrise nu ne aparțin, ele sunt proprietatea celor care dețin drepturi de Copyright.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe ServiciiPentruNunti.ro, violează drepturile de Copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații folosind una din metodele de contact puse la dispoziție.

ServiciiPentruNunti.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul evaluărilor publicate de utilizatori și își rezervă dreptul de a șterge acele comentarii cu un conținut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violență.

Creare cont ServiciiPentruNunti.ro. Obligații
ServiciiPentruNunti.ro pune la dispoziția clienților și/sau vizitatorilor săi posibilitatea de a crea cont pentru a înscrie un serviciu gratuit. Totuși, pentru a beneficia de aceste privilegii, la înscriere va rugăm să oferiți date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră și despre serviciul/compania pe care îl/o reprezentați, conform cerințelor din formularul de înregistrare.

Să actualizați, atunci când este cazul, datele serviciilor înscrise de dumneavoastră pentru a fi reale, exacte și complete;

În cazul în care informațiile primite nu sunt reale sau sunt incomplete, ServiciiPentruNunti.ro își rezervă dreptul să suspende sau să desființeze contul și să refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastră.

Odată înscriși în baza de date, administratorii siteului își rezervă dreptul de a trimite la adresele corespunzătoare contului dumneavostră mesaje de informare și/sau promoționale.

Protecția datelor personale
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ServiciiPentruNunti.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către utilizatori.

ServiciiPentruNunti.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nici o notificare prealabilă și fără a fi obligat să îndeplinească vreo altă formalitate față de utilizatori.

Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilități oferite de site sau de serviciile ServiciiPentruNunti.ro ori prin accesarea siteului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului utilizator de a înceta de îndată accesarea siteului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite de prezentul site.

Alte informații
Există posibilitatea să va confruntați cu o situație: serviciul deținut există deja în listele noastre, dar nu l-ați introdus dvs. Editorii site-ului sau altă persoană au introdus informații privind serviciul dvs.

Ca proprietar, aveți dreptul să administrați aceste date. Folosiți funcția „Revendica serviciu” disponibila in pagina de promovare a serviciului. În cazul în care doriți ștergerea serviciului dumneavoastră de pe site-ul ServiciiPentruNunti.ro va rugăm să ne contactați iar noi vom da curs cererii în maxim 24 de ore.

Pentru orice problema, nelămurire sau observație, ne puteți contacta pe adresa office @ serviciipentrununti.ro.

Actualizare: 23.02.2018